Søg
Close this search box.

Kontor til leje tæt på motorvej E45-n

Leder du efter et kontor til leje eller et iværksætter-kontor hos en professionel? Så tilbyder vi kontorudlejning i høj kvalitet. Hos Park Nord har vi kontor til leje. Vores kontorudlejning er velegnet til et iværksætter-kontor eller lignende. Vi ligger 200 m fra E45, og vores kunder kommer fra hele Nordjylland.

Kontorudlejning med gode forhold for et iværksætter-kontor

Hos os har du mulighed for at få et iværksætter-kontor i et kontorfællesskab. Vi har ledige kontorlokaler, lagerlokaler og andre erhvervslokaler i vores lager- og kontorudlejning.

Der er tale om et pulserende iværksættermiljø, der ligger ved motorvejsafkørsel 13 Sæby Syd. Området er udpeget af Frederikshavn Kommune til at være et vækstområde.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Værksteder
  • Lagerlokaler
  • Kontor til leje
  • Iværksætter-kontor
  • Kontorplads
  • Anden kontorudlejning

Du kan vælge et kontor til leje i business-parken, hvor din virksomhed vil ligge direkte ud til motorvej E45. Den kan føre dig ned gennem Danmark eller direkte mod Norge og Sverige. Bygningerne er ved at blive renoveret, således at business-parken kan leve op til både ejere og lejeres høje krav til moderne erhvervsleje.

Ombygningen giver dig som lejer en unik mulighed for medbestemmelse på netop dit lejemåls udformning og indretning, hvad enten du ønsker plads til opstart af din virksomhed eller ønsker at flytte din nuværende virksomhed til nye lokaler.

Kontakt os gerne for at høre om lager og kontor til leje

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores kontorudlejning med gode rammer for udvikling og vækst. Vi giver gerne et tilbud på et lager eller kontor til leje.

Ledige kontorer:

Målet med business parken er overordnet at skabe en kultur for åbenhed, imødekommenhed og fællesskab på tværs af brancher, således stedets lejere kan få glæde af hinandens kompetencer.

Kontakt os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev