Søg
Close this search box.

Værksted til leje for håndværker-virksomheder

Leder du efter et værksted til leje?

Hos Park Nord tilbyder vi værksted til leje for især mindre eller nystartede håndværkervirksomheder. Værkstedet kan kombineres med kontor og lager.

Vores erhvervslejemål ligger i Sæby i Frederikshavn Kommune, men vi har også kunder fra blandt andet Vendsyssel med videre.

​Individuelt tilpasset kontor og værksted til leje

Vores værksted til leje er en fleksibel løsning for mindre virksomheder. Vi tager højde for anvendelse, og der er mulighed for individuelle tilpasninger. Desuden kan du vælge kontor og lagerhal til leje, hvis du har behov for det.

​Værkstederne ligger i et område, som Frederikshavn Kommune har udpeget til at være et vækstområde. Det ligger ved motorvejsafkørsel 13 Sæby Syd. Det betyder, at du kan få et værksted til leje, som ligger lige ved motorvejen. Her kan du køre ned gennem Danmark eller mod Norge og Sverige.​

Vores mål er at give håndværkere og andre iværksættere en fællesskabsfølelse og at skabe et fællesskab på tværs af brancher, således at lejerne får glæde af hinandens kompetencer. Dertil kommer, at vi tilbyder kontorservice såsom fakturering, renskrivning og bogføring med videre.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

​Du kan altid få mere information om de forskellige løsninger hos os. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud på et værksted til leje med eller uden kontor og lager.

Målet med business parken er overordnet at skabe en kultur for åbenhed, imødekommenhed og fællesskab på tværs af brancher, således stedets lejere kan få glæde af hinandens kompetencer.

Kontakt os

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev